AMORTIZERI I OPRUGE

RADNO

VREME

Ponedeljak - Petak - 8:00 - 17:00h, Subota - 9:00 - 14:00h

Zadatak amortizera je da ublažava neželjeno sabijanje i širenje opruge i da prigušuje vibracije, koje bi se inače prenosile na karoseriju, te da sprečava odvajanje točka od podloge (poskakivanje). Ispravan amortizer je ključan deo prednjeg kao i zadnjeg vešanja te važan faktor sigurne vožnje.
Kod neispravnog amortizera točak se odvaja od podloge i vozilo postaje nestabilno na putu, jer se na podlogu ne prenose sile ubrzanja, kočenja ili bočne sile kod vođenja u krivinama. Zbog toga se povećava dužina puta prilikom kočenja, vozilo "ne drži" dobro put , i narušen je komfor vožnje.
Kako ćete utvrditi da su Vam neisprevni amortizeri ?
- automobil se zanosi i ljulja u krivini
- pri bočnom vetru automobil ne drži pravac
- prilikom kočenja automobil poskakuje ili prednji kraj zaranja
- nakon prelaska neravnine na putu automobil se nastavlja ljuljati
- na amortizeru se pojavljuju tragovi ulja
Amortizeri se obavezno menjaju u paru da bi automobil bio stabilan, jer samo tada imaju istovetno prigušenje.

Naši dobavljači:

Marka Sachs iz korporacije ZF ima status jedne od najtraženijih na tržištu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji nudi u prenosu snage i sistema vešanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga što se SACHS koristi u prvoj ugradnji kod većine proizvođača automobila u svetu. Na slobodnom tržištu autodelova, možete imati potpuno poverenje u ovu robnu marku, baš kao i milioni vozača širom sveta.

BILSTEIN je svetski autoritet u inovacijama i kvalitetu amortizera i sastava vešanja te partner u opremanju automobila najpoznatijih svetskih proizvođača.
S tradicijom pobeda u automobilizmu (Formula 1, Mille Miglia, NASCAR, DTM, 24h LeMans...) BILSTEIN je neizbežan partner u auto trkama i dobavljač vodećih svetskih tuning kuća. BILSTEIN proizvodi 40.000 amortizera dnevno te asortimanom pokriva 95% vozila, u sportskom i standardnom programu.

QUINTON HAZELL postoji od 1946. sa sedištem u Velikoj Britaniji. Snabdeva svetsko tržište veoma širokom paletom proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju ISO14001 standard. QH proizvodi se u sve većem broju ugrađuju pri proizvodnji automobila zahvaljujući prepoznatljivom OE kvalitetu.

FAI Automotive engleski je proizvođač sa 40-godišnijim iskustvom u proizvodnji rezervnih autodelova. Svojom ponudom pokrivaju kompletan putnički i program lakih komercijalnih vozila evropskih i japanskih proizvođača, a ponuda obuhvata vijke za pričvršćivanje glave motora, zaptivače, grejače, opruge, karike, remenje, pumpe i termostate. Rezervni delovi ovog proizvođača prave se po sistemu „sve za sve“ i pružaju odličan odnos cene i kvaliteta.

Monroe je jedan od vodećih svetskih proizvođača amortizera koji je kroz godine svoje istorije oduvek bio orjentisan na kvalitetu proizvoda, zadovoljstvo kupaca i nove tehnologije. Ova tradicija je prisutna od osnivanja kompanije u ranim 1900.-im. MONROE predstavlja lidera u automobilskoj industriji. Sa tehnologijom prve ugradnje, velikim brojem homologovanih proizvoda, izuzetnom isporučivošću, asortimanom, i profesionalnom komunikacijom znanja ka krajnjem korisniku, MONROE je nezaobilazan partner kako vodećim proizvođačima automobila, tako i serviserima širom sveta.
Konstantna usmerenost na izdržljivost, bezbednost i trajanje pa najzahtevnijim standardima čine MONROE liderom u segmentu vešanja i oslanjanja automobila.
Osim svetski poznatih amortizera, u svom asortimanu MONROE ima i veliki izbor opruga, amortizera petih vrata kao i delova trapa. Iskustvo iz prve ugradnje uspešno se prenosi i na aftermarket gde je MONROE takođe lider u brzini osvajanja novog proizvoda za tržište, pa nije neobično što je veliki broj krajnjih korisnika dao poverenje brendu MONROE.

CS Germany je mlada nemačka fabrika koja se bavi proizvodnjom opruga. Osnivači fabrike su prethodno bili na vodećim položajima u različitim fabrikama koje se bave proizvodnjom opruga. Iskustvo i znanje omogućilo im je pokrenuti modernu proizvodnju s najsavremenijom tehnologijom, kao i odabir najboljih materijala i optimalnu površinsku zaštitu. Rezultat toga su vrhunski proizvodi koji postavljaju standarde kvalitete za sve proizvođače opruga prve ugradnje. Vrhunsku kvalitetu dokazuju Miniblock oprugama kojima su opremljeni neki modeli BMW-a, Opel-a i Volkswagen-a. Za ta vozila CS Germany razvija opruge koje imaju i do tri puta duži vek trajanja od originalnih. Za sve opruge CS Germany daje izuzetno dug garantni rok.

Translate

KONTAKT PODACI

Coupol d.o.o možete naći na sledećim adresama:

Prodavnica auto delova

Auto Dača
Marijane Gregoran 25
11060, Beograd
tel. +381 11 2086369
fax. +381 11 2756942
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak - 9:00 - 17:00h, Subota - 9:00 - 14:00h

Auto servis
Slanci, Maršala Tita 96B
11215, Beograd
tel. +381 11 2780159
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak - 8:00 - 17:00h, Subota - 9:00 - 14:00h

PDV obrazac

Obrazac za PDV identifikaciju možete preuzeti: ovde

AUTO DELOVI


Nudimo Vam veliki izbor autodelova renomiranih svetskih proizvođača. Kvalitet, tradicija i poverenje, sve na jednom mestu Imamo zavidnu zalihu auto delova...

PROČITAJ DETALJNIJE.

AUTO SERVIS


Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih, poluteretnih i teretnih vozila. U specijalizovanom servisu...

PROČITAJ DETALJNIJE.

REGISTRACIJA VOZILA


Coupol se bavi registracijom motornih vozila u saradnji sa osiguravajucim kucama Generali i AMSS i agencijom za registraciju vozila DMD MARTINOVIC....

PROČITAJ DETALJNIJE.

KONTAKT / LOKACIJE


Na strani kontakt možete pronaći sve naše podatke, brojeve telefona, e mail, lokacije, ili ispuniti on line kontakt formu i poslati nam Vašu poruku...

POŠALJI PORUKU.